Jale Necdet Özbelge İlkokulu


Vizyon: Yaşam boyu öğrenmenin tüm süreçlerinde öncü bir kurum olmak, Öğrenmeyi öğrenen, öğrenirken öğreten, kendine ve çevresine zarar vermeyen, öz güvenleri oluşmuş, Atatürkçü, demokratik, laik, mutlu bir gençlik yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimize,Atatürk İlke ve Inkılapları doğrultusunda; demokratik, çağdaş, laik eğitim hizmetleri sunmak ve duygusal, zihinsel, bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen, özgüvenleri gelişmiş, kendine, çevresine zarar vermeden yaşamayı öğrenmiş bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimize, kendilerinin ve diğer bireylerin düşünce ve davranış özgürlüğünü destekleyen; akılsal, toplumsal, ulusal değerlerimize sahip çıkacak, 21. yy’ın gelişen dünyasında ülkesinin yararını arttıracak, ihtiyaçlarına cevap verecek beceriler kazandırmaktır.

Başarılar: SPORTİF : • Badminton 11 yaş altı il birinciliğine katıldık. Tek bayanlarda bir ikincilik, çift bayanlarda üçüncülük, tek erkekler ve çift erkeklerde ise 3. Lük kazandık • Badminton 13 yaş altı il birinciliğine katıldık. Tek bayanlarda bir ikincilik, çift bayanlarda üçüncülük, tek erkekler ve çift erkeklerde ise 3. Lük kazandık • Voleybol kız takımı Urla İlçe Birinciliğine katıldı. • Kros dalında “Cumhuriyet Koşusuna” katıldık. AKADEMİK : • Sınıf öğretmeni H.Fehmi Güzel 5A sınıfı öğrencileri ile, Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yurt çapında düzenlenen “Eğitimde Yaratıcı Örnekler” projesi yarışmasına katıldı. Türkiye’deki ilk 50 proje arasına girerek, öğretmeni, Ankara Eğitek Gen.Müd. de Ücretsiz seminere katıldı. Sınıfına da bir akıllı tahta kazandırmış oldu. • Fen ve Teknoloji öğretmeni M.Barış ÇEVİK (Müdür Yard.) “Eğitimde teknoloji kullanımı” proje yarışmasına 10 öğrenci ile katıldı. Proje İzmir İl Birincisi seçildi. Türkiye genelinde de ilk 15 proje arasında yer aldı.

Saatler: 9:00 - 14:40
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0232 7663724

Belgegeçer - (232) 766 3724

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://jalenecdetozbelgeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kalabak Mahallesi 3299 Sokak No 1 URLA / İZMİR

Öğretmen :8
Öğrenci :125
Derslik :6
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1500
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri -

Adres - Kalabak Mahallesi 3299 Sokak No 1 URLA / İZMİR

Ulaşım Okul servisi, veli araçlarıyla ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İzmir il merkezine 30 km. Urla İlçe Merkezine 8 km.